Фирма ”ЛАРЖ” е създадена през 1992 година и започва дейността си с трима служители и машини, разположени на площ от няколко кв.м. В началото производствената гама се състои единствено от бебешко памучно бельо. Независимо от малкия си мащаб на производство, фирмата бързо завоюва своето място на пазара благодарение на качествените материали,професионализма на работещите в нея и не на последно място правилната пазарна ориентация. За да отговори на повишения интерес към непрекъснато нарастващата производствена гама, фирмата многократно разширява производствените си мощности, като през 2000 г. управителите на „ЛАРЖ”ООД закупуват собствена сграда, разположена на площ от 2500 кв.м. Производствените възможности на фирмата нарастват и производствената гама вече надхвърля 500 артикула, обхващащи всички възрастови групи и размери бельо и трикотажни изделия. Въведен е качествен контрол на всички нива: входящ,междинен и краен,което води до високо качество на продукцията. Философията на фирмата е:”за да направиш нещо стойностно, трябва да стъпиш на качествена основа”. Ето защо „ЛАРЖ”ООД работи изключително и само с реномирани турски и български доставчици на платове.

Производствената база на фирмата разполага с дизайнерски отдел, бродирачен отдел, кроялно, гладачно, отдел пакетаж, три цеха и текстилен принтер за директен печат.

Фирмата спечели два проекта, осъществени с подкрепата на Европейски съюз:

  • “Подкрепа за повишаване на конкурентноспособността на българските предприятия чрез въвеждане на ISO 9001:2000”
  • „Увеличаване на производствения капацитет чрез въвеждане на високотехнологична настилачна техника и специализиран софтуер”.

„ЛАРЖ”ООД притежава настилачна машина Cosmotex, модел Apolo. Към настоящия момент „ЛАРЖ”ООД работи за Еsprit-Германия чрез фирма „БАЛКАНТЕКС” на принципа на CMT сътрудничество.

Фирмата е носител на златен медал и диплом от Международен пролетен панаир в Пловдив,България през 1999 г. и престижната награда „ЕЙРЕНЕ” 2003 г. за мъжка колекция бельо. През 2007 г. „ЛАРЖ”ООД взема участие на „МОДЕКСПО” на Международния панаир в Букурещ, Румъния. Компанията взе участие и на престижното международно изложение „МАДЖИК” 2008 в Лас Вегас, САЩ.

Всички права запазени. Ларж ООД - Пловдив - 2020
Вход
Затвори X